SOLRØD CYKLING

W1siziisijiwmtgvmdivmdevndh1dzdzmm9tdl9tb2xyb2rfzwxfnzi4edkwxy5qcgcixv0?sha=d912fd003b9c3b21
Velkommen på landevejen

At cykle er en fantastisk motionsform som er motiverende, at gøre sammen med andre. Den sociale drivkraft, de små drillerier og styrken ved, at gøre noget sammen er en stor medspiller når du cykler hos Solrød Cykling.

Motionscykling giver dig rigtig god træning, vind på næsen og gode oplevelser i naturen. Når du cykler i klub får du også en veltilrettelagt træning, du har det meget sjovere og motivation stiger, så det bliver lettere at komme afsted.

Træning
Vi har et trænerteam, der varetager træningen og planlægger den efter niveau og mål. Du kan også få hjælp til planlægningen hvis du har noget helt specifikt du gerne vil opnå. 

Sociale events
Hvert år arrangeres der ture til større løb i Europa. Ligesom der arrangeres ture til lokale løb. Vi holder nogle år også en træningslejr. Fælles for de ting vi arrangerer er at humøret og humoren får frit spil. Vi skal have det sjovt uanset hvilket niveau vi træner på.

Hvem kan være med? 
Solrød Cykling har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme, og at varetage sine medlemmers interesser gennem klubliv og kammeratligt samvær. Klubben er for alle motionscyklister over 18 år, der kan holde en gennemsnitsfart på 24 km/time i sæsonstarten - denne fart øges gradvist gennem sæsonen. Du skal være indforstået med klubbens Go' stil på vejen.

I klubåndens og fællesskabets interesse, er det af stor vigtighed, at alle viser forståelse for og hensyn til hinanden, dette gælder også medtrafikkanter. Du er selvfølgelig velkommen til at komme i klubben og prøve om det er noget for dig, inden du melder dig ind.

Solrød Cykling er en motionscykelklub, vi er baseret på mange dygtige frivillige kræfter, der sætter en ære i at levere et godt produkt til medlemmerne. Derfor er det vigtigt at du støtter op om vores måde at køre og behandle hinanden på.

Kontingent
Pr. år kr. 500,- Meld dig ind her.

Følg os på Facebbok
Aktiviteter
2018
12
Dec
​Coretræning for Cykelryttere (Coretræning for Cykelryttere)
19:00 - 20:30 onsdag 12. dec
Solrød Gl. Skole, lille gymnastiksal
2018
16
Dec
Vinter på landevejen (Solrød Cykling)
søndag 16. dec
Solrød Gl. Skole
2018
19
Dec
​Coretræning for Cykelryttere (Coretræning for Cykelryttere)
19:00 - 20:30 onsdag 19. dec
Solrød Gl. Skole, lille gymnastiksal
2018
23
Dec
Vinter på landevejen (Solrød Cykling)
søndag 23. dec
Solrød Gl. Skole
2018
30
Dec
Vinter på landevejen (Solrød Cykling)
søndag 30. dec
Solrød Gl. Skole
W1siziisijiwmtgvmtavmzavnxo4d3k2mgpynf9wzwxvx1nrewjhbm5lci5wbmcixv0?sha=7fa2ef7cb74bc62f